Leer meer

als u die nodig heeft?

Van wie zou u het liefst hulp krijgen

‘s Werelds meest elegante noodoproepsysteem

Met Smartwatcher noodoproep horloges, kunnen u en uw dierbaren zich veilig en gerust voelen wanneer u thuis bent of wanneer u op pad bent. In geval van nood, kan met één druk op de knop, passende hulp worden geregeld. Onze noodoproep horloges kunnen altijd gebeld en gelokaliseerd worden, ook binnen gebouwen.

Eenvoudig

Hulp is beschikbaar met één druk op de knop. U en uw dierbaren hoeven zich geen ingewikkelde procedures of nummers te herinneren, welke wellicht vergeten worden in stressvolle situaties. Het inschakelen van hulp is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Onopvallend

Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zodat u een horloge kunt kiezen wat past bij uw levensstijl. Hoewel de horloges eruitzien en functioneren als traditionele horloges, bieden ze een geavanceerde technologische oplossing om op elk moment een noodoproep te kunnen starten.

Flexibel

Onze oplossing ondersteunt alle toonaangevende smartwatches, smartphones en wearables-platforms. U kunt zelf kiezen of u de voorkeur geeft aan hulp van vrienden en familie of aan een professionele telezorg of beveiligingsdienst.