De nieuwe SmartWatcher® SPIRIT met SAMSUNG Galaxy Watch Active2 is het resultaat van teamwork en een gemeenschappelijk doel

05:51 20 juli in In het nieuws, Ouders op leeftijd, Zelfstandig wonen

Zürich, 6 juli 2021, Smartwatcher Technologies AG – Eerder dit jaar hebben wij de SmartWatcher® SPIRIT met SAMSUNG Galaxy Watch Active2 geintroduceerd.

Smartwatcher bedankt het Samsung team in Zwitserland voor de uitstekende samenwerking waardoor een hoogwaardig en goed ontworpen nieuw horlogemodel nu beschikbaar is.

We waren vanaf het begin enthousiast over ons gezamenlijke doel om ondersteuning en zorg te bieden aan meerdere generaties – kinderen die ouders of grootouders en wie ook helpen die zich zelfverzekerder en zelfstandiger wil voelen naarmate hij of zij ouder wordt.

“Het is een voorrecht dat we leven in een tijd waarin steeds betere technologie beschikbaar is om de normale kwetsbaarheden aan te pakken die ontstaan bij het ouder worden,” zegt Jill Allemang, CEO van Smartwatcher Technologies.

“SPIRIT brengt het beste van beide bedrijven naar onze klanten. We hebben het teamwork met de collega’s van Samsung Zwitserland in Zürich om dit wederzijdse doel te bereiken oprecht gewaardeerd.”

Over de Smartwatcher SPIRIT
De Smartwatcher SPIRIT verbindt op betrouwbare en eenvoudige wijze de drager van het horloge met vrienden en familie of professionele zorgverleners wanneer een persoonlijk veiligheidsalarm wordt gestart – zodat hulp geboden kan worden waar dat nodig is. Het horloge werkt uitsluitend in combinatie met een abonnement op het Smartwatcher veiligheidsplatform. Als er geen alarm wordt gemaakt, geeft het horloge de tijd aan.

Contactpersonen Samsung: Géraldine Dondit, Michèle Mondini

Contactpersonen Smartwatcher: Stefanie Dueringer