Smartwatcher’s baanbrekende FAMILIE & VRIENDEN PLUS service is nu beschikbaar!

17:16 24 oktober in News

Smartwatcher is trots een nieuw type noodoproep dienst aan te kondigen waarmee noodcontacten samen effectief hulp kunnen coördineren terwijl ze in nauw contact blijven met de persoon die hulp nodig heeft.


Het FAMILIE & VRIENDEN PLUS-plan is beschikbaar voor slechts CHF 15,- per maand (in plaats van CHF 20,-)

In echte noodsituaties plaatsen traditionele noodoproepsystemen vaak de noodcontact die de noodoproep ontvangt in het dilemma van het moeten ophangen van de persoon die hulp nodig heeft om hulp op te roepen en te coördineren met andere mensen. Het is een ongelukkige en stressvolle situatie om de hulpbehoevende persoon (een persoon die misschien een ongeval heeft gehad of die anderszins in nood verkeert) op te moeten hangen terwijl hij probeert buren, vrienden en familieleden op te roepen om uit te vinden waar ze zich bevinden en of ze in staat zijn om te helpen bij het oplossen van de noodsituatie.

Met de nieuwe FAMILIE & VRIENDEN PLUS noodoproep dienst lost Smartwatcher dit dilemma eindelijk op. Nu kunnen meerdere noodcontacten effectief samenwerken in een groepsgesprek en tegelijkertijd de dialoog met de hulpbehoevende persoon in stand houden. Bij het indrukken van de alarmknop op het noodoproep horloge worden alle noodcontacten die in de lijst zijn opgenomen om te bellen, gelijktijdig opgeroepen op hun telefoon. Dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker in het horloge kan de drager van het horloge met de noodcontacten spreken en kunnen de noodcontacten samen communiceren en de hulp coördineren.

Het systeem kan zowel op standaard mobiele telefoons, op smartphones als op traditionele vaste telefoons de noodcontacten oproepen. Het kan zelfs worden ingesteld om andere Smartwatcher-horloges op te roepen als noodcontacten.

Met FAMILIE & VRIENDEN PLUS hebben de noodcontacten geen smartphone nodig om een noodoproep te ontvangen. Voor het volgen van de positie van het noodoproep horloge op een kaart kunnen noodcontacten de Smartwatcher App nog steeds gratis downloaden of gebruik maken van het gratis gebruikersportaal.

Als u vragen heeft, stuur ons dan een berichtje op support@smartwatcher.com of bel ons op +32 2 2343737 / Ma – Vr 08:00 tot 18:00 uur.