Smartwatcher Technologies en AG Insurance maken langer zelfstandig wonen veiliger en aantrekkelijker

11:49 27 maart in News

Het Zwitserse Smartwatcher, fabrikant van stijlvolle, waterdichte horloges met ingebouwde noodoproepknop, heeft de krachten gebundeld met ‘Phil at Home’, een uniek en grensverleggend zorgconcept ontwikkeld door AG Insurance, de grootste verzekeraar van België met een marktaandeel van meer dan 20%.

Van papieren contract naar persoonlijk contact

‘Phil at Home’ is een volstrekt unieke dienst op maat van de oudere bevolkingsgroep die zo lang mogelijk zelfstanding wil blijven wonen, in alle veiligheid en comfort. ‘Phil at Home’ is zoveel meer dan een traditioneel verzekeringsconcept omdat de onderschrijvers regelmatig bezocht worden door een mens van vlees en bloed, die kijkt hoe het met hen gaat. Deze ‘Phil’ (‘vriend’ in het Oud Grieks) werkt per regio, kan via zijn bezoek beter situaties en eventuele veiligheidsrisico’s inschatten en in functie daarvan de juiste diensten en oplossingen voorstellen. Verschillende abonnementsformules op maandbasis zijn mogelijk volgens de individuele wensen of noden.

Veiligheid en zekerheid, 24/7

‘Phil at Home’ steunt volledig op een persoonlijke opvolging en op een aantal comfortdiensten waarbij het stijlvolle veiligheidshorloge van Smartwatcher een cruciale rol speelt. Het horloge is voorzien van spraakfunctie, gps-lokalisatie, een noodknop en staat 24/7 in verbinding met een noodcentrale. Onafhankelijkheid en veiligheid door connectiviteit zijn belangrijke claims van het Smartwatcher horloge.

Geertrui Van Camp, general manager Phil at Home: “Om ons aanbod nog completer en aantrekkelijker te maken, hebben we er een veiligheidshorloge van Smartwatcher in opgenomen. De ingebouwde noodknop en de gps-lokalisatie zijn ideaal voor de huidige generatie van senioren die nog bijzonder actief in het leven staan, naar buiten trekken om te sporten of de wereld gaan verkennen. Het Smartwatcher horloge is discreet, elegant en makkelijk in gebruik. Het ziet eruit als een normaal uurwerk en past dan ook perfect binnen onze strategie om zorgverstrekking aan te bieden in een sfeer van discretie en waardigheid.”

Social Isolation Illustration

Technologie op mensenmaat

Het ‘Phil at Home’ concept is actief in de ruime regio rond Leuven, Vlaams Brabant en Waals Brabant.

De menselijke tussenkomst van de persoonlijke ‘Phil’ of coördinator in combinatie met de geavanceerde maar zeer gebruiksvriendelijke technologie van het Smartwatcher veiligheidshorloge konden op extreem hoge waarderingscijfers rekenen.

 

 

“Wij zijn alvast zeer enthousiast over de samenwerking met AG Insurance en Phil at Home. Onze respectieve bedrijven zijn immers dagdagelijks bezig met onafhankelijkheid, zekerheid, zelfvertrouwen en levenskwaliteit. Technologie speelt hierbij een sleutelrol. Maar dan wel via producten of applicaties die discreet en makkelijk te bedienen zijn. Met een indrukwekkend verkoopnetwerk en een hooggekwalificeerd team is Phil at Home de ideale partner om onze innovatieve veiligheidsoplossingen bij een ruimere doelgroep bekend te maken”, verduidelijkt Erik Stricker, CEO van Smartwatcher.

 

Meer info op www.philathome.be