Smartwatcher, ‘s werelds meest elegante noodoproep horloges, zijn nu verkrijgbaar bij de Zorgpunt apotheken

08:52 29 juli in News

Smartwatcher is verheugd aan te kondigen dat het zijn verkoopspunten in België uitbreidt door samen te werken met Zorgpunt, een netwerk van zelfstandige apothekers en thuisverzorgers die zich elke dag 100% inzetten voor hun patiënten.

 

We zijn erg enthousiast om met Zorgpunt samen te werken. Onze beide bedrijven streven er naar om kwalitatief hoogstaande en aantrekkelijke apparatuur te leveren, om de levenskwaliteit en de onafhankelijkheid te verbeteren voor diegenen die een extra zorg en veiligheid nodig hebben. Met een indrukwekkend verkoopnetwerk en hoogopgeleide medewerkers is Zorgpunt de perfecte partner om onze innovatieve veiligheidsoplossingen naar zowel bestaande als nieuwe klanten te brengen,” zegt Erik Stricker, CEO van Smartwatcher. 

 

Smartwatcher is een Zwitsers bedrijf dat elegante, waterdichte noodoproep horloges ontwikkelt, met ingebouwde mobiele ontvangst, die mensen thuis en onderweg eenvoud en gemoedsrust geven. Dragers kunnen kiezen tussen een service die verbonden is met familie en vrienden of een professioneel abonnement. 

 

De Zorgpunt apotheken zijn geen klassieke thuiszorgwinkels, maar advies- en verkooppunten. Zij zijn gespecialiseerd in verhuur en verkoop van thuiszorgmateriaal, dienstverlening en de medewerkers volgen regelmatig opleidingen om elke zorgbehoevende de beste oplossing te bieden. Daarnaast werken zij nauw samen met artsen, kinesisten en thuisverplegers die van jouw comfort een prioriteit maken.

 

Deze noodoproep horloges zijn bijzonder handig voor ouderen, alsook voor iedereen met een verhoogd gezondheidsrisico. De focus die Smartwatcher legt op ongecompliceerde en discrete noodoproep horloges die eruit zien als normale horloges, ondersteunt de toewijding van Zorgpunten aan het verlenen van zorg met waardigheid” voegt Dominique Blanckaert, Manager Zorgpunt, toe. 

 

Aangezien thuiszorg maatwerk is en iedere patiënt unieke diensten en materialen nodig heeft, vraagt dit veel inspanning van de familie. Zorgpunt helpt elke zorgbehoevende bij dit traject, in samenwerking met de zorgverleners.

 

Wij nodigen iedereen graag uit om een bezoek te brengen aan het dichtstbijzijnde Zorgpunt voor een demonstratie van onze producten en advies voor het vinden van de persoonlijke veiligheidsoplossing die het beste past bij uw individuele behoeften en voorkeuren.