Iedereen zou zich veilig moeten voelen

Smartwatcher Technologies is opgericht in 2015 met de ambitie om hét toonaangevende Europese merk voor draagbare en mobiele beveiligingsoplossing te worden en met de overtuiging dat persoonlijke veiligheid een fundamentele vereiste is die binnen ieders bereik moet liggen.

 

Ons Zwitserse team van innovatieve ontwerpers en ingenieurs werkt voortdurend aan de ontwikkeling van flexibele en eenvoudig te gebruiken oplossingen waarmee gebruikers zich thuis en buitenshuis veilig kunnen voelen, wetende dat in geval van nood, hulptroepen worden ingeschakeld.

 

Duizenden klanten maken al gebruik van onze app, welke te gebruiken is in combinatie met alle vooraanstaande smartwatches, smartphones en andere ”draagbare” platforms en biedt uitzonderlijke flexibiliteit, zodat het door u gekozen apparaat deel uitmaakt van uw persoonlijke beveiligingsoplossing.

Smartwatcher introduceert een eigen lijn van noodoproep horloges met een ingebouwde 3G mobiele telefoon, en daarmee een eenvoudige, elegante en onopvallende veiligheidsoplossing voor mensen met speciale veiligheidsbehoeften, ouderen of mensen die buitensport beoefenen. U kunt uw voorkeur geven aan hulp oproepen bij familie of vrienden, een beschermingsdienst naar keuze, of bij onze professionele telezorg die 24 uur per dag, elke dag bereikbaar is.

Of u thuis bent of buitenshuis, u bent verbonden met uw privé-kring van noodcontacten, of een professionele telezorg of beschermingsdienst naar keuze.

Smartwatcher biedt professionele beveiliging binnen handbereik met één druk op de knop.