Bedrijfsupdate – VIDOC-19 situatie

13:45 20 maart in News

 

Zeer gewaardeerde klanten, opdrachtgevers en partners,

In deze nieuwe en bijzondere COVID 19 situatie worden we uitgedaagd om samen, als maatschappij, om te gaan met een steeds veranderende realiteit.

Wanneer u gedurende deze periode vragen of zorgen heeft

  • Onze klantenservice blijft bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur. U kunt contact opnemen via e-mail op info@smartwatcher.com of per telefoon op 02 234 37 37.
  • Wij blijven horloges leveren die volgens professionele veiligheids- en kwaliteitsrichtlijnen zijn voorbereid. Er kan wel sprake zijn van een lichte vertragingen als gevolg van omstandigheden.

 

Een speciale opmerking voor de gebruikers van onze horloges

Onze horloges kunnen vooral nuttig zijn in een tijd van sociale afstand of in een quarantaine situatie, omdat vrienden en familie het horloge kunnen bellen en met de drager kunnen praten op elk gewenst moment. Het bellen van de drager is een praktische manier om in contact te blijven met dierbaren en de gevolgen van een voorgeschreven isolement te bestrijden. Lees hier verder.

Wij verwachten dat we hier samen beter doorheen komen door vriendelijk en sterk te zijn – en hopen een waardevolle rol te mogen spelen in het helpen van onze klanten om virtueel in contact te blijven met vrienden en geliefden.