VEILIGHEIDSAPP

De SmartWatcher®-app is bedoeld voor uw persoonlijke veiligheid en komt u ten goede als u bijvoorbeeld regelmatig alleen naar huis loopt in het donker, ‘s avonds buiten gaat wandelen of in een onveilige buurt woont. Het is ook een optimale keuze voor mensen die zelfstandig wonen, zakelijke reizigers, gezinnen, voor mensen die aan buitensport doen en voor mensen die mogelijk in aanmerking komen met geweld, ongelukken of medische noodsituaties.

De app bepaalt uw positie om uw veiligheid te bewaken. U kunt maximaal 12 noodcontacten uitnodigen – familie en vrienden die u vertrouwt – die op de hoogte worden gesteld van uw locatie zodra u op de alarmknop drukt. Via deze app kunnen noodcontacten met u bellen en de juiste hulp voor u coördineren. Indien nodig, is het ook mogelijk om contact op te nemen met de openbare hulpdiensten met één druk op de knop.

Noodoproep knop

Het PEARL noodoproep horloge draagt bij aan uw veiligheid. Het horloge maakt verbinding met onze app op uw smartphone en dient als een noodalarm.

 

U draagt het altijd bij de hand en in noodsituaties zal, met een lichte druk op de alarmknop, de app op uw smartphone geactiveerd worden en uw kring van noodcontacten zullen onmiddellijk gebeld worden. Het PEARL-model biedt een elegante en onopvallende manier om hulp in te roepen wanneer het nodig is.

Hoewel PEARL en andere smartwatches dicht in de buurt moeten zijn van uw smartphone om te kunnen functioneren, zijn het ESSENCE en ESSENCE deluxe-model onafhankelijke horloges met een ingebouwde 3G-telefoon. Met een onafhankelijk horloge geniet u van de vrijheid van een mobiel noodoproepsysteem dat onafhankelijk werkt zonder dat u uw telefoon bij zich hoeft te dragen.

Voor dragers van smartwatches en smart sieraden

Als u al een smartwatch of smart sieraad in uw bezit heeft, kunt u de SmartWatcher®-app gebruiken om er een beveiligingsapparaat van te maken. De app is werkzaam met alle Apple Watches en Android Wear smartwatches zoals Huawei en Tag Heuer Connected. Ook compatibel met Pebble-horloges, Misfit Link en Swarovski smart sieraden.

Continue bewaking van uw beveiliging

SmartWatcher®-gebruikers kunnen zich abonneren op Continue Veiligheidsmonitor (in-app-aankoop). Deze app vraagt u periodiek of het goed gaat met u. Wanneer u hier niet op reageert, worden de noodcontacten automatisch gewaarschuwd. Deze functie is beschikbaar voor 1 euro per maand of 10 euro per jaar.