EEN REVOLUTIE IN
PERSOONLIJKE VEILIGHEID

GEMOEDSRUST
VOOR UW DIERBAREN

MAAK VEILIGHEID ONDERDEEL
VAN UW LEVENSSTIJL

GEOFENCING EN
INACTIVITEITSSENSOR

‘s Werelds meest elegante noodoproepsysteem

Met Smartwatcher noodoproep horloges, kunnen u en uw dierbaren zich veilig en gerust voelen wanneer u thuis bent of wanneer u op pad bent. In geval van nood, kan met één druk op de knop, passende hulp worden geregeld. Onze noodoproep horloges kunnen altijd gebeld en gelokaliseerd worden, ook binnen gebouwen.

Eenvoudig

Hulp is beschikbaar met één druk op de knop. U en uw dierbaren hoeven zich geen ingewikkelde procedures of nummers te herinneren, welke wellicht vergeten worden in stressvolle situaties. Het inschakelen van hulp is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Onopvallend

Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zodat u een horloge kunt kiezen wat past bij uw levensstijl. Hoewel de horloges eruitzien en functioneren als traditionele horloges, bieden ze een geavanceerde technologische oplossing om op elk moment een noodoproep te kunnen starten.

Flexibel

Onze oplossing ondersteunt alle toonaangevende smartwatches, smartphones en wearables-platforms. U kunt zelf kiezen of u de voorkeur geeft aan hulp van vrienden en familie of aan een professionele telezorg of beveiligingsdienst.

Belgische veiligheidsexperts

 

Familieleden en vrienden die het alarm ontvangen, kunnen uw locatie op een kaart bepalen en met u communiceren via de ingebouwde microfoon en luidspreker. U kunt zich ook abonneren op de hulpdienst op afstand en ons team van Belgische beveiligingsprofessionals staat 24 uur per dag, elke dag voor u klaar.

Zwitserse beveiligingstechnologie

 

Ons Zwitsers team van ingenieurs heeft een noodoproepsysteem ontworpen om smartwatches en smartphones te verbinden met een bewakingscentrale op afstand. Geolocatie-technologie combineert GPS en Wi-Fi met mobiele triangulatie en optimaliseert de positienauwkeurigheid, zelfs in gebouwen!

Wereldwijde connectiviteit

 

Onze onafhankelijke horloges voor noodoproepen beschikken over 3G  mobiele telefoons met geïntegreerde SIM-kaarten van toonaangevende mobiele telefoonproviders. Dit zorgt voor de beste mobiele verbinding wereldwijd. Onze centrale is verantwoordelijk voor de waarneming van de strenge richtlijnen om betrouwbaarheid en gegevensbescherming te garanderen.